Neem een kijkje in de toonzaal

Alles begint in onze toonzaal. Hier kan je kennismaken met alle mogelijke opties voor je toekomstige keuken. Onze adviseurs ontvangen je met open armen en tonen je met veel plezier de toonzaalmodellen. Op die manier kun je alle stijlen, kleuren en materialen bekijken, vergelijken en combineren.

Maak een afspraak

Kies de juiste toestellen

We helpen je met het uitkiezen van de elektrotoestellen die het best bij jouw droomkeuken passen. Met topmerken als AEG, Miele, Siemens en Bosch beschikken we over een ruime collectie. Dus je kan de kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser... kiezen zoals jij het wil. 

We maken een offerte op en tekenen je keuken uit

We maken een offerte aan de hand van jullie wensen en budget. Ben je hier mee akkoord, dan tekenen we je keuken uit. Op deze manier heb je onmiddellijk een eerste idee van hoe je droomkeuken er uit zal zien.  

Na opmeting komt de plaatsing

We komen alles opmeten bij jouw thuis en houden rekening met bestaande infrastructuur zoals elektriciteit of sanitair. 

Je keuken wordt op afgesproken datum geleverd, geplaatst en proper afgewerkt door onze professionele monteurs. Zo kan je meteen genieten van je nieuwe keuken.  

De professionaliteit van de verkopers was top. Bij elk klein vraagje kon ik bij hun terecht. De afwerking was 100% en we genieten nu eens zo hard in onze nieuwe keuken. Geweldig.

Familie Theyskens  • Genk

 

Wij werken samen met...

Benieuwd naar meer? Wil je eens een babbeltje slaan? 

Neem contact en we bekijken hoe we je verder kunnen helpen.