Laminaat

Laminaat is één van de populairste vloerbekledingen, en wordt voornamelijk gekozen omwille van het gemakkelijke onderhoud, de ruime keuze in kleuren en afmetingen en de aantrekkelijke prijzen. We bieden het laminaat van Quick-Step aan, waarbij er keuze is tussen verschillende series. 

Vinyl

De Lyvin collectie van Quick-Step is een collectie van vinylvloeren die voornamelijk gekozen worden voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Alle Lyvin vloeren zijn afgewerkt met een krasvrije beschermende laag.

Parket

Parket is de ideale vloer om je zitkamer een warme en gezellige uitstraling te bezorgen. Het unieke en warme gevoel dat parket je geeft, maakt het een geliefde keuze voor vele mensen. We beschikken over veel kleuren en plankbreedtes, die daarbij nog een verschillende diepte van groeven hebben. Kom zeker eens langs in onze toonzaal om te voelen en te vergelijken.  

Quick-Step

Heb je verbouwplannen? Dan kan je ook zeker eens een kijkje nemen op de Quick-Step Partner Webshop. Of je nu voorkeur geeft aan vinyl, laminaat of parket, je vindt er zeker een vloer die past bij jouw behoeften en stijl. Verken de uitgebreide collectie door de filters in te stellen. En wil je het toch eens in het echt zien? Spring dan zeker binnen in onze showroom! 

Quick-Step Partner Webshop

Benieuwd naar meer? Wil je eens een babbeltje slaan? 

Neem contact en we bekijken hoe we je verder kunnen helpen.